15 C
Kotor

Slušaj online radio

H. Novi – Svečani prijem za osvajačice odbojkaške duple krune

Svečani prijem za osvajačice odbojkaške duple krune

U Opštini Herceg Novi danas je održan svečani prijem za članice i stručni štab Odbojkaškog kluba Herceg Novi, koji je ove takmičarske sezone postigao istorijski uspjeh i u naš grad donio pehar šampiona Crne Gore i trofej kupa.

Čestitke za postignute rezultate uputili su predsjednik Opštine, Stevan Katić i sekretar za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju, Mitar Kisjelica sa saradnicima.

Kako je istakao predsjednik Katić, osvajanjem duple krune i zapaženim rezultatima na međunarodnoj sportskoj sceni, Herceg Novi polako postaje odbojkaški centar Crne Gore.
“Nadam se da će u narednom periodu odbojka, pored vaterpola, biti okosnica razvoja sporta u Herceg Novom. Drago mi je kada dođem na vaše utakmice i vidim dosta publike, ali i da njegujete podmladak u klubu. Škola odbojke koju radite je zaista fantastična i na taj način se pravi jedna dobra, kvalitetna i zdrava atmosfera za budućnost i perspektivu jednog dobro organizovanog kluba. Jedino se na taj način postižu dugoročni uspjesi”, kazao je predsjednik Katić i poručio da će OK Herceg Novi imati podršku Opštine i u narednim godinama.

Iako je ove takmičarske sezone ovaj odbojkaški kolektiv postigao i više nego zapažene rezultate, to je samo početak u ostvarenju zacrtanih ciljeva, a ovakvih prijema će biti i u ubuduće, obećao je strateg kluba i selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Milorad Krunić.

Svečani prijem za osvajačice odbojkaške duple krune

“Uradićemo sve, kako na nacionalnom tako i na regionalnom nivou, da dostojno prezentujemo ime Herceg Novog koje nosimo. Sigurno da će grad biti ponosan na djevojke i Odbojkaški klub. Nadam se da ćemo u sledećim sezonama imati još više mogućnosti za zajedničke susrete, ne samo na finalima takmičenja, već i mnogim drugim manifestacijama”, kazao je Krunić i posebno zahvalio JRDS Radio Televizija Herceg Novi, koji su konstantno izvještavali i pratili uspon kluba.

Prisutnima se obratio i direktor kluba Milan Ivanišević, koji je istakao da je prethodna godina bila jedno lijepo iskustvo za klub i Sportski centar Igalo, te zahvalio na podršci koju je lokalna uprava pružila.

“Nadam se da ćemo još bolje sarađivati narednih godina, da će Opština biti čvrsto uz nas i da ćemo zajednički pronositi ime Herceg Novog kroz Crnu Goru i Evropu”, poručio je Ivanišević.

Najčitanije