7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent Porto Montenegro – poziv za izlagače na Regentovom prazničnom bazaru

Hotel Regent
Hotel Regent

Hotel Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresovane preduzetnike i  male proizvođače, zanatlije, kreativce, umjetnike i udruženja umjetnika, te druge entuzijaste, da se prijave za učešće na tradicionalnom prazničnom Bazaru, koji će se održati tokom dva vikenda u decembru (16. i 17.  | 23.  i 24.), od 12.00 do 16.00 časova, ispred restorana Murano.

Za deveto izdanje božićnog Bazara hotela Regent zainteresovani se mogu prijaviti  na email adresu: dejana.vujosevic@regenthotels.com. Za učešće na Bazaru, izlagači će ove godine plaćati participaciju u iznosu od 50 eura.

Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda koji će se izalagati u komercijalne svrhe, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača, zatim jednu do pet fotografija proizvoda ili web prezentaciju proizvoda, ukoliko je ponuđač posjeduje.

Menadžment hotela zadržava pravo izbora izlagača shodno kriterijumima kvaliteta proizvoda i  kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja ispunjenosti kriterijuma, menadžment će uputiti poziv odabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku.

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su nakit, božićne i novogodišnje dekoracije, suveniri proizvodi od maslina i maslinovog drveta, te maslinovo ulje, domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi i drugi proizvodi od voća), ručni radovi i suveniri, te proizvodi starih zanata.

Sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro predstaviće se prazničnim delicijama: tradicionalnim božićnim kolačima, priganicama, toplom čokoladom, kuvanim vinom, kuvanom rakijom sa medom, čajevima i drugim toplim napitcima te slanim delikatesama poput potaža od bundeve, kobasicama i prženim giricama.

Ova već tradicionalna manifestacija predstavlja idealnu priliku za izbor unikatnog novogodišnjeg poklona, koji će obradovati vaše najdraže, ali i priliku za druženje sa prijateljima i porodicom u idiličnoj prazničnoj atmosferi hotela Regent i naselja Porto Montenegro.

Najčitanije