20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarni bazar “Budi human” u Kotoru

Humanitarni bazar

NVO Naša Akcija, Meštrice Kotora i Omladinski tim Tivat, pozivaju na humanitarni bazar “Budi human” u Kotoru u šoping centru Kamelija 30. marta, kako bismo zajedno pružili podršku organizaciji Budi human @budihuman.me i njihovim štićenima.

Bazar će biti otvoren od 9 do 20 sati.

Svi ste pozvani da donirate koliko možete i pokažete solidarnost. Svaka vrsta pomoći je dobrodošla i od velike važnosti za štićenike ove organizacije.

Na bazaru ćete pronaći predivne ručno izrađene delicije koje su Meštrice Kotora i pekara buregdžinica Centar iz Tivta pripremili za vas!.

Sve prikupljene donacije će biti prosljeđene organizaciji Budi human. Đurđa i Petar Bukilica muzički će podrzati akciju od 17-19h.

Pokažimo zajedno da naša akcija može napraviti veliku razliku! Dijelimo ljubav i podršku jer zajedno možemo uraditi mnogo više. Pozovite svoje prijatelje, porodicu i sve koji žele da učestvuju u ovoj divnoj akciji.  Svaki korak je važan i svaka donacija će imati veliki uticaj na život oboljelih. Hvala vam na podršci i velikodušnosti! Vaša pomoć znači sve. Vidimo se na bazaru ‘Budi human’!- poručuju organizatori.

Najčitanije