24.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Interaktivna radionica “Obuka mladih za preduzetništvo i zapošljavanje“ u subotu 18. marta

Foto Lazure

Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi poziva sve zainteresovane na “Obuku mladih za preduzetništvo i zapošljavanje”, koja će biti održana u subotu, 18.03.2023. godine, sa početkom u 09 časova u Lovćen sali u „Lazure Hotel & Marina“.

Dvogodišnji projekat „Razvijanje međusektorske saradnje za zapošljivost mladih na Zapadnom Balkanu“ ima za cilj da razvije održive kapacitete lokalnih aktera za podsticanje preduzetništva i zapošljivosti mladih na Zapadnom Balkanu. S tim u vezi, iz nadležnog sekretarijata pozivaju da zainteresovani uzmu učešće na „Bootcamp“-u kako bi kroz interaktivnu radionicu, kroz primjere uspješnih preduzetnika dobili još veća znanja i motivaciju za put preduzetničke karijere.

U okviru radionice prisutnima će se obratiti sekretar za turizam. ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi, mr Nenad Vitomirović, prof. dr Nikša Grgurević, izvršni direktor hotelske grupacije „Casa del Mare“, Nikola Milić, te predstavnici Turističke agencije „Trend travel“.

Prisustvo se može potvrditi najkasnije do petka 17.03.2023. godine. putem mail-a:  jelena.vukicevic@hercegnovi.me .

Najčitanije