30 C
Kotor

Slušaj online radio

Invictus Yachts otvorio ekskluzivnu poslovnicu u Portonovom

Portonovi

Proteklog vikenda u Portonovom kompanija Saniteko otvorila je ekskluzivnu kancelariju brenda Invictus Yachts. Saniteko je ekskluzivni zastupnik brendova Invictus Yachts, Mar Co Marine&Costruzioni, Nuova Jolly, Capoforte Marine, a do 6. maja na Marina trgu i u Portonovi marini možete vidjeti neke od najnovijih modela vodećih brendova u svijetu nautike.

Otvaranje kancelarije u Portonovom označava značajnu ekspanziju brenda u Crnoj Gori, pružajući lokalnim ljubiteljima brodova pristup vrhunskim proizvodima i uslugama koje Invictus Yacht i drugi brendovi nude.

Portonovi marina i ove godine kandidat za prestižnu nagradu

I ove godine The Yacht Harbour asocijacija (TYHA) dodjeljuje prestižne nagrade u oblasti jahtinga, a Portonovi marina, kao nosilac „5 Gold Anchor“ akreditacije nominovana je za najbolju marinu.

Portonovi

TYHA je osnovana kako bi razvila industriju marina posebno podržavajući članove britanske mornarice ali i internacionalne članove nudeći stručne savjete i pomoć korisnicima pri pronalasku  kvalitetne marina, a marinama da poboljšaju svoje usluge i posluju prema visokim, modernim standardima.

Za Portonovi marinu možete glasati na sajtu TYHA do 30. avgusta.

Portonovi marina osvojila je prošle godine prestižnu i globalno priznatu nagradu TYHA-e, koja ju je uvrstila među svjetske marine sa „5 Gold Anchor“ akreditacijom. Ovo prizanje dodjeljuje se samo najboljim marinama, koje ispunjavaju najviše profesionalne, operativne i ekološke standarde, kako u pogledu infrastrukture, tako i u pogledu usluga koje pružaju korisnicima.

Najčitanije