18.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Izložba radova Milene Pavlović Barili u Bući

Izložba radova Milene Pavlović Barili u Bući
Izložba radova Milene Pavlović Barili

Izložba radova Milene Pavlović Barili, pod nazivom “TRI GRADA, jedna umjetnica”, biće otvorena u JU Muzej i galerija Tivat u ponedjeljak 14. oktobra u 20 sati. Radovi su kolekcija Fondacije Milenin dom iz Požarevca.

Izložba se realizuje uz podršku Ambasade Srbije u Crnoj Gori, Ministarstva kulture republike Srbije, Ministarstva kulture i medija Crne Gore, te drugih ustanova kulture u našoj zemlji.

“Veoma smo ponosni na saradnju sa Umjetničkom galerijom “Vitomir Srbljanović” iz Pljevalja, koja je inicirala saradnju ustanova kulture u Crnoj Gori, i što će, nakon izložbi u Pljevljima i u JU Muzeji i galerije Podgorice, Milenina djela biti izložena i u Tivtu. Zahvaljujemo JP Morsko dobro, u čiju agendu spada i društvena odgovornost, što potvrđuje i finansijska podrška u realizaciji izložbe Milene Pavlović Barili u našoj ustanovi, saopštili su iz Muzeja i galerije Tivat.

Izložbu će otvoriti direktorica Fondacije Milenin dom – Galerija Milene Pavlović Barili, Ljiljana Dabić, i kustoskinja Fondacije, Violeta Tomić.

Najčitanije