12 C
Kotor

Slušaj online radio

Izuzetno uspješna sezona za hotel Regent Porto Montenegro

Hotel Regent

U prestižnom hotelu Regent Porto Montenegro posljednja dva mjeseca su bila bolja nego 2019. godine, saopštio je menadžer tog hotela Kai Dieckman, poručujući da je sada potrebno podići nivo vakcinacije u Crnoj Gori, kako bi se zadržao dobar zamah u turizmu.

“Da, s obzirom na okolnosti ljeto je bilo veoma uspješno za nas. Takođe, uzimamo u obzir da je Crna Gora bila otvorena za turiste, tako da je zaista počelo dobro u maju, a  jul i avgust su bili bolji nego 2019”, kazao je Dieckman.

On je istakao da je ova sezona bila veoma uspješnu i dobra.

Dieckman je napomenuo da u Crnoj Gori  broj  vakcinacija nije visok kao što je bilo očekivano.

“Ja sam uplašen da ćemo se suresti sa novim mjerama od strane vlade. Zaista se  nadam da ćemo i dalje moći da poslujemo, pogotovo jer je 100 odsto našeg osoblja vakcinisano”, rekao je Dieckman.

On smatra da je veoma  bitno razdvojiti vakcinisane i ne vakcinisane ljude.

Dieckman podsjeća da su uvijek reagovali brzo ne sve mjere koje su bile propisane od strane Vlade.

“Nadam se da postoji strateški pristup od strane Vlade za ove mjere, jer će karantin biti veoma ekonomično izazovan pogotovo za zemlju kao sto je Crna Gora. Nadam se da ce Vlada naći balans između ekonomije, sigurnosti i osobnog dobra”, rekao je Dieckman.

On je rekao da je živio na dosta lijepih mjesta u svijetu, kao što su Barbados, Tajland, Švajcarska.

“Moja porodica i ja zaista volimo Crnu Goru. To je naš dom. Sada smo ovdje evo više od 3 i po godine, prelijepo je mjesto”, istakao je Dieckman.

On je ocijenio da hotel ima ogroman potencijal za budućnost.

Generalni menadžer hotela Regent Porto Montenegro Kai Dieckman

“Mislim da smo podnijeli dobro situaciju sa koronom u Crnoj Gori. Ali mislim da je sada jako bitno da zadržimo ovaj zamah, da podignemo nivo vakcinacije, da pojačamo ugled i takođe da imamo jasan strateški pristup za  turizam u Crnoj Gori”, rekao je Dieckman.

On je rekao da Crna Gora ima unikatnu šansu da uspostavi viši nivo luksuza.

“Zajedno sa nama i tu je Aman. Takođe tu si novi brendovi kao što je Nikki beach.I mislim da je ovo mnogo važno, jer zaista Crna Gora ima jedinstvenu priliku koju niko nema”, kazao je Dieckman.

On je podsjetio da je Regent uspostavljen 2014. godine.

“Razvili smo se tokom godina. Sada je zajedno sa Portom Montenegrom. Mi znamo za jedan način, a to je način samo ka boljem razvitku”, kazao je Dieckman.

On je naglasio da im je bitno da imaju dobro osoblje.

“Smatram da je Regent Porto Montenegro broj 1 u zemlji. Lako je doći do vrha, ali je teško gore ostati, i to je moja ambicija odnosno naša ambicija da pružamo gostima odlično i nezaboravno iskustvo”, rekao je Dieckman.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije

Bokeski-Forum_320x250