15 C
Kotor

Slušaj online radio

Javni poziv za učešće na tradicionalnoj izložbi „Umjetničke vještine i kreativnost Tivćanki“

CZK Tivat – foto Boka News

JU Muzej i galerija Tivat poziva sve zainteresovane dame, koje svoju kreativnost ispoljavaju preko nekih od formi likovnog stvaralaštva, na učešće u već tradicionalnoj izložbi „Umjetničke vještine i kreativnost Tivćanki“. Realizacija izložbe planirana je u prvoj polovini mjeseca marta.

Učešće u izložbi mogu imati punoljetne dame sa prebivalištem u Tivtu. Sve one koje se profesionalno ili amaterski bave kreativnim procesima stvaranja realizovanim od nekih likovnih sredstava izražavanja: crtež, slika, grafički otisak, grafički dizajn, skulptura. Temu i motiv djela autorka samovoljno procjenjuje.

Potrebno je dostavit jedan ili dva rada, adekvatno pripremljena za izlaganje u galerijskom prostoru. Za: crteže, slike, grafička rješenja maksimalna dimenzija je 100 x 70 cm, dok je za skulpturu maksimalana visina jedan metar. Radove je potrebno dostaviti lično u službene prostorije JU Muzej i galerija Tivat najkasnije do 04. marta, radnim danima u periodu od 08 do 17 h. Uz radove je potrebno priložiti informacije o radu i kratku biografiju.

Kontakt telefon 032 674 591

E-mail: muzejigalerija.tivat@gmail.com

Najčitanije