12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Kavačani vjeruju obećanju – asfalt stiže 23. juna

Kavač – put

Radovi na asfaltiranju puta kroz Kavač trebalo bi da počnu 23. juna i da budu završeni do kraja mjeseca, zaključak je jučerašnjeg zbora građana održanog u ovoj mjesnoj zajednici.

“Dobili smo čvrsta obećanja da će radovi na asfaltiranju početi 23. juna i da će do kraja mjeseca radovi biti gotovi. Raspravljalo se i o drugim problemima koji muče građane Kavča. Tako smo naznačili komunalne robleme i vodosnadbjevanje i dobili obećanja da će se lokalna vlast angažovati da svi ti problemi budu rješeni”, kazao je Radio Kotoru predstavnik mještana Kavča Radovan Vučetić.

On je kazao da Kavčani, koji su prethodno najavili blokadu, vjerovati u još jedno obećanje.

Zboru je prisustvovalo najuže rukovodstvo lokalne vlasti: predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, potpredsjednik Milivoje Mišo Samardžić, direktor Komunalnog preduzeća Mladen Lučić i predstavnik Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Asfaltiranje puta kroz Kavač, finalni dio projekta poboljšanja vodosnabdijevanja ovog dijela opštine, mještani očekuju više mjeseci sa nestrpljenjem jer su, kako navode, probjeni svi rokovi, a cijela situacija im je zbog razvaljenog puta, prašine, kretanja teških mašina, čekanja na kvalitetnije vodosnabdijevanje i problema pričinjenih vlasicima turističkih kapaciteta, svela uslove života na najniži nivo.

Najčitanije