16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Kompanija Imlek i Opština Kotor postavile dvije Balans+ samouslužne stanice za bicikle za sve rekreativce i one koji vode računa o zdravlju i fizičkoj aktivnosti

Pumpa Kotor

Kompanija Imlek nastavlja svoju društveno odgovornu akciju, pa je pored brojnih gradova u Srbiji sada i Kotor bogatiji za dva samouslužna servisa za bicikle. Kotorani će od sada moći da na dvije lokacije u svojoj opštini provjere ispravnost bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume i to na samom ulasku u Stari grad, ispred zidina grada i na rekreacionom dijelu u mjestu Prčanj, kod mjesne zajednice.

Kao i do sada, akcija koju sprovodi brend Balans+, a koja je u skladu sa vrijednostima koje isti njeguje, za cilj ima podsticaj stanovnika primorja na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.

Pumpa Prcanj

 „Grad Kotor, kao jedan od najznačajnijih i najprepoznatljivijih gradova na primorju ima veliki potencijal za razvoj biciklizma i ekoloških vidova prevoza. Veliko nam je zadovoljstvo što ovu društveno odgovornu aktivnost nastavljamo baš u Crnoj Gori, sa tendencijom da uključimo brojne druge gradove iz zemalja u kojima Imlek posluje, a sa ciljem da građane motivišemo da se u što većoj meri bave fizičkom aktivnošću kao i da koriste alternativna i ekološka prevozna sredstva poput bicikala. Nadamo se da ćemo na ovaj način dodatno motivisati Kotorane i sve one koji uživaju u vožnji bicikla uz more da se bave fizičkom aktivnošću i vode zdrav život“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova Imleka.

„Zahvaljujemo se kompaniji Imlek na donaciji, jer su građani Kotora u sve većoj mjeri okrenuti biciklizmu, te im samouslužni servis za bicikle predstavlja veliku pomoć u ovoj vrsti rekreacije. Opština će i ubuduće težiti da promoviše zdrave stilove života i da podigne svijest građana o važnosti istih“ – kazala je sekretarka Sekretarijata za urbanizam, građevinarstvo i prostorno planiranje u Opštini Kotor, Jelena Franović.

Najčitanije