15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Koncert Jelen Rozge, najmasovniji ovogodišnji događaj u Tivtu

Koncert u Tivtu

Koncert Jelene Rozge koji se održao sinoć u Tivtu, okupio je veliki broj turista u ovom gradu. Riva Pine brojala je mnoštvo turista, koji su uživali u dvosatnom druženju sa splitskom zvijezdom. Definitivno  jedan od najmasovnijih događaja koji se desio  ovog ljeta u ovoj Opštini, istakla je direktorica Turističke organizacije Tivat.

“Ovo je samo jedan u nizu koncerata koji smo organizovali tokom ove sezone, a organizovaćemo još jedan do kraja mjeseca. Veoma nam je drago što je regionalno poznata muzička zvijezda kod nas u gostima, i što su turisti i naši sugrađani u prilici da uživaju u koncertu”, kazala je .

Ona se tom prilikom osvrnula i na ovogodišnju turističku sezonu i kazala da prema poslednjim podacima u Tivtu boravi preko 9.700 turista što je, kako je kazala, četiri procenta manje turista nego prošle godine, a 11 procenata više nego rekordne 2019.godine.

“Ako posmatramo statističke podatke, odnosno noćenja i prihode, predsezona je bila izuzetno dobra. Raduje nas da se vraćaju bitna emitivna tržišta Zapadne Evrope. Tržišta Njemačke i Velike Britanije u periodu predezosne zabilježili su izuzetno dobre pokazatelje. Fokus u marketinškim aktivnostima treba staviti na ovim tržištima koja pune kapacitete tokom cijele godine. Ove godine bilježimo I dobrar buking sa tržišta Izraela, Turske, SAD i Češke”, kazala je direktorica Turističke organizacije Tivta.

Jelena Rozga

Zvijezda večeri tivatske publike, Jelena Rozga rekla  je da Tivat jako voli, i da crnogorska publika već dugi niz godina u velikom broju prepoznaje njen rad. A kada su novine u njenom stvaranju posrijedi kaže:

“U pripremi je novi akustični album i nova pjesma, dosta novina možete očekivati od mene do kraja godine. Skroz sam se posvetila muzici, ili sam na bini ili u studiju”, kazala je ona.

U Tivtu se tokom ove sezone organizuje veliki broj događaja, a do kraja ove sedmice održaće se i Polo turnir u Porto Montenegro, Fešta ribe i vina u Krašićima 12.avgusta, Internacionalni festival umjetnosti i kulture u Luštica Bay.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije