9.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Konkurs za idejno arhitektonsko rješenje stadiona FK “Bokelj” u Kotoru

Stadion Bokelja – Kotor

Opština Kotor, Fudbalski klub Bokelj i Fudbalski savez Crne Gore su se povodom 100 godina postojanja ovog kluba sporazumjeli oko rekonstrukcije stadiona s namjerom da stadion koji nikada nije završen bude projektovan i izgrađen na pravi način, sa dvije tribine, a sve u cilju pružanja najboljih uslova za treniranje FK Bokelj i djece iz Kotora.

Tim povodom, Opština Kotor je raspisala Konkurs za idejno arhitektonsko rješenje stadiona FK “Bokelj” u Kotoru.

Cilj konkursa je izbor najboljeg idejnog arhitektonskog rješenja stadiona FK „Bokelj“ u naselju Škaljari u Kotoru, na osnovu parametara i preporuka preciziranih konkursnim zadatkom. Idejno rješenje treba da predloži funkcionalno i prepoznatljivo rješenje koje će biti osnov za izradu tehničke dokumentacije za realizaciju ovog projekta.

Pravo učešća na konkursu imaju sva fizička i pravna lica koja ispunjavaju uslove definisane Raspisom konkursa i Projektnim zadatkom. Svi učesnici mogu postavljati pitanja vezana za konkurs do 19. decembra 2022. godine, nakon čega će sva pristigla pitanja i odgovori biti objavljeni na sajtu Opštine Kotor do 26. decembra 2022. godine. Pitanja se šalju na adresu: konkurs.stadion@kotor.me dodatne informacije Opština Kotor.

Najčitanije