23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Košarkaši Primorja 1945 pobjedili Danilovgrad

KK Primorje 1945

KK Primorje 1945 108-89 KK Danilovgrad



Ekipa KK Primorje 1945 ostvarila je sinoć novu pobjedu u Sportskom centru Igalo, protiv ekipe KK Danilovgrad, rezultatom 108-89. Novim trijumfom u 10. kolu I A MCKL naši momci su još jednom potvrdili kvalitet za borbu za vrh tabele, kao i težnju da u svaku utakmicu uđemo sa ciljem da pobijedimo.

“Vidjelo se od samog starta da mi ne možemo da priprijetimo da dobijemo utakmicu, ali ono što smo mogli, mi smo uradili. Potrudili smo se da utakmica bude koliko toliko interesantna, a razlika od 19 poena je za nas negdje i prihvatljiva. Čestitao bih ekipi Primorja, čini mi se da su napravili dobar tim, dobro su vođeni od strane trenera Pavićevića i smatram da ove godine mogu da naprave baš dobar rezultat”, kazao je nakon meča trener KK Danilovgrad, Srđan Mandić.

“Za ovaj meč smo htjeli malo da “promiješamo karte”, htjeli smo da damo priliku igračima koji igraju malo manje. Pokušali smo malo da odmorimo pojedine igrače i spremimo se za ono što nas očekuje, a to je već u ponedeljak putovanje u Rožaje gdje igramo protiv ekipe Ibra”, poručio je trener KK Primorje 1945, Danilo Pavićević.

“Sigurno da je bila lakša utakmica nego prethodnih nekoliko protiv ekipa koje su bile u vrhu tabele, ali morali smo da priđemo sasvim ozbiljno ovoj utakmici i pokažemo da nam je mjesto u vrhu. Mislim da smo našim igrama pokazali da zaslužujemo da se borimo za sami vrh ove sezone i daćemo sve od sebe da tako bude i u nastavku sezone”, naglasio je kapiten KK Prtimorje 1945, Slobodan Miljanić.

Meč 11. kola I A MCKL naši momci igraće protiv ekipe Ibra u Rožajama u ponedeljak 29.01., u Sportskoj dvorani na Bandžovom brdu, a početak utakmice zakazan je za 15 sati.

Najčitanije