15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – svečano paljenje novogodišnje rasvjete i otvaranje Kotor Winter Festa 1. decembra

Iz TO Kotor poručuju da je kićenje grada još uvijek u toku, kao i da je prvog dana decembra zakazuju druženje na gradskoj rivi, od 18 sati, prvo sa DJ DIMI3, a od 21 sat sa Stelom Rade.

Čekamo vas da zajedno otvorimo KOTOR WINTER FEST i upalimo novogodišnje lampice!

“Još jednom apelujemo na sve da ne skidaju i ne čupaju postavljene ukrase ali  i napomena svim privrednicima grada da sopstvene izloge ukrase sa novogodišnjim ukrasima i lampicama najkasnije do 01. decembra kako bi istog dana svi zajedno svečano upalili novogodišnju rasvjetu”.

Kićenje grada – Foto TO Kotor

Organizatori kićenja grada su Opština Kotor i  d.o.o. Komulano Kotor a veliku zahvalnost na pomoći dugujemo Službi zaštite i spašavanja Kotor, volonterima NVO Naša akcija, Vatrogasnom društvu “Bogoljub Brezić” iz Perasta, Komunalnoj policiji, Služba za inspekcijske poslove te ostalim volonterima, poručuju iz TO Kotor.

Manifestacija “Kotorske zimske fešte“ (Kotor Winter Fest), biće održana od 1. decembra ove do 3. februara iduće godine objedinjuje novoosmišljena i tradicionalna dešavanja, koja su se prethodnih godina održavala u Kotoru povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

Tako će Kotor u 65 dana biti domaćin čak 70 događaja, na četiri trga sa 22 učesnika iz države i regiona.

Program Nova godina Kotor

Najluđa noć se dočekuje na Trgu od oružja uz koncert najveće regionalne pop dive Severine, a naredne večeri nastupiće – Dino Merlin, koji će građanima i posjetiocima Kotora prirediti veličanstvenu noć. Osim njih, u Kotoru će tokom zimske fešte nastupiti lokalni izvođači, kao i Goca Tržan, Tijana Dapčević, Yu grupa i drugi.

Najčitanije