20 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: Uhapšen mladić, osumnjičen da je vrijeđao i prijetio policajcima, jednog udario

Kotor: Uhapšen mladić, osumnjičen da je vrijeđao i prijetio policajcima, jednog udario
Kotor hapšenje – privođenje – foto Boka News

Kotorska policija podnijela je Osnovnom državnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv V.B. (21) zbog sumnje da je napao policijske službenike, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako su pojasnili iz policije, sumnja se da je V.B. 11. septembra oko 00.40 sati, u mjestu Kovačko polje počinio “krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu dva policijska službenika, u sticaju sa krivičnim djelom uništenje i oštećenje tuđe stvari, na štetu Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Kotor”.

“Naime, u toku vršenja službene radnje, V.B. je policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor uputio riječi uvredljive i prijeteće sadržine, nakon čega je napao jednog policijskog službenika, zadajući mu udarac zatvorenom šakom u predjelu glave, a nedugo zatim, dok se nalazio na zadnjoj klupi službenog vozila, istom policijskom službeniku zadao više udaraca nogama u pravcu tijela, tačnije grudi i stomaka, prilikom čega je oštetio zadnja lijeva vrata na službenom vozilu”, kazali su iz UP.

V.B. je uhapšen i po nalogu dežurnog tužioca, uz krivičnu prijavu sproveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

Najčitanije