18.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: Uhapšeni policajci zbog nasilničkog ponašanja prema turskim državljanima

Kotor hapšenje – privođenje – foto Boka News

Policija je danas uhapsila dva službenika Odjeljenja bezbjednosti Kotor S.V. i M.V. za kojima su raspisane potjernice zbog nasilničkog ponašanja prema turskim državljanima na plaži Ploče.

“Po naređenju v.d. direktora Uprave policije Nikole Terzića, službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su danas, 8. septembra 2023. godine, u prostorijama Osnovnog suda u Kotoru, uhapsili policijske službenike ovog Odjeljenja policije, S.V. i M.V., za kojima su bile raspisane potjernice zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, koje je počinjeno na štetu turskih državljana u događaju od 27. avgusta”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Navodi se da nakon hapšenja S. V. i M.V sprovedeni su u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kotor, gdje su zadržani i oni će sutra biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, na dalju nadležnost i postupanje.

“Policijski službenici S.V. i M.V. su nakon podnošenja krivične prijave protiv njih u vezi događaja na plaži Ploče, u kojem su učestvovali, sve do danas bili nedostupni nadležnim državnim organima”, kazali su iz policije.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije