8 C
Kotor

Slušaj online radio

Donacijom Fudbalskom klubu „Bokelj“ obilježena trogodišnjica Rotari Kluba Kotor

FK Bokelj uručenje donacije

Povodom treće godišnjice čarterovanja Rotari Kluba Kotor, 25.juna je uručena donacija Fudbalskom klubu „Bokelj“ iz Kotora.

Kotorski Rotarijanci uručili su ovom fudbalskom klubu osnovanom 1922. godine posteljine, peškire, dio mobilijara za konferencijsku salu i higijenska sredstva.

Prilikom uručenja, prisutnima su se obratili predsjednica Rotari Kluba Kotor dr Ranka Krivokapić, predsjednik FK „Bokelj“ dr Davor Kumburović i članovi menadžmenta kluba Dejan Ognjanović, Slavko Piper, Đorđe Radulović i Vuk Živković. Ovom humanitarnom akcijom takođe je obilježen završetak izuzetno uspješne rotarijanske godine.

Na prvoj „online“ primopredaji dužnosti predsjednika Rotari i Rotarakt klubova održanoj 26.06. kojom su ujedno obilježene 22 godine Rotarijanstva u Crnoj Gori, dr Ranka Krivokapić predala je predsjedničku lentu novom rukovodstvu kluba. Predsjednik Rotari Kluba Kotor u novoj rotarijanskoj godini, Dušan Vukšić, predstavio je svoj Upravni odbor.

Dr Ranka Krivokapic je imenovana za asistenta distriktnog guvernera u novoj rotarijanskoj godini. „Ponosni smo sto nas klub ima predstavnika i u distriktnom leadership timu“ -naveli su članovi Upravnog odbora RC Kotor.

FK Bokelj

„Posebno nam je zadovoljstvo osvrnuti se na brojne humanitarne akcije realizovane u toku protekle rotrijanske godine: Rotary Boka Cruise, učešće u humanitarnoj akciji „Svi na banj“, pomoć pri nabavci posteljine za JU resursni centar za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović“  Kotor, dodjelu stipendija učenicima Gimnazije i Srednje pomorske škole Kotor, druženje sa štićenicima Dječijeg doma „ Mladost“  iz Bijele, posjetu psihijatrijskoj bolnici u Kotoru, posjetu Domu Starih „Grabovac“  u Risnu, dodjelu „SHOE-BOX“  paketića, posjetu Integrisanom odjeljenju JU O.Š. „Njegoš“, pomoć Judo i Ju-jitsu klubu „Champion“, opremanje kancelarije za roditelje u JU O.Š. „Njegoš“ Kotor, učešće na Donatorskom koncertu „U susret Božiću“  na Stradunu, podršku stanovništvu u Albaniji u okviru Rotari zajednice Crne Gore, Donatorski bal pod maskama, donaciju prema Nacionalnom Koordinacionom Tijelu za zarazne bolesti Crne Gore i uručenje portabilnog ultrazvučnog aparata JZU Specijalnoj bolnici za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju  „Vaso Ćuković“  iz Risna.Tokom protekle rotarijanske godine, osvrnuli smo se na širok spektar oblasti u kojima je bilo moguće djelovati, a osim značajnih sredstava koja su donirana brojnim ustanovama poseban akcenat stavili smo na vrijeme provedeno s njihovim korisnicima, kojima je prilika da promijene ambijent, dožive i saznaju nešto novo, posebno značila“ -rekli su iz Rotari Kluba Kotor.

Najčitanije