21.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Lični stav – Lokalni izbori 2021. U Herceg Novom

Herceg Novi – foto TO HN

Republički izbori su završeni 30. avgusta 2020. Novska lista je dala svoj doprinos pozivajući svoje članstvo i simpatizere da se ne dvoume, već da glasaju za tadašnju opoziciju. Rezultat je poznat, veliki debakl DPS-a u Herceg-Novom.

Pobjednici bi trebalo da uzvrate podrskom Novskoj listi, a ne da se utrkuju da podgoričku vlast uvedu u H. Novi.

Na predstojećim lokalnim izborima  u Herceg Novom desetak lista se sprema da na njima učestvuje. Svima je odjednom stalo da poboljšaju život građanima Herce-Novog. Meni ovo liči da se spremaju na lovinu. Sve stranke i partije kojima je stalo do Novg treba da preporuče svom članstvu da podrze Novsku listu.

Što program URE moze ponuditi Herceg Novom a ne može Novska lista? Što program Prave Crne Gore može ponuditi a ne može Novska lista? Odjednom bi i Bokeški forum htio da uzme malo  vlasti u H. Novom. Bokeški forum ja vidm kao DF Boke. On treba da objedini lokalne liste 4 Bokeške opštine i tako samostalno nastupi na republickim izborima i učini da se Boka čuje. Boka treba da zahtjeva, a ne da živi od obećanja i nade da  će nam nova vlast  biti naklonjenija. To mogu biti samo simbolične varijacije. Boki  će biti isto koja god vlast bude u Podgorici.

Novska llista

Da li ste od nove vlast čuli da ce ukinuti Morsko dobro ili da neće izdati aerodrome u zakup? Planiraju nove puteve Podgorica-Tirana, Podgorica-Sarajevo i jos neke, ali nema mosta, nema zaobilaznica. I dalje će Boka biti raspolućena. I dalje ćemo u EU preko trajekta. Boka nema instrument kojim bi obezbjedila besplatan put do Trebinja, ali ima obećanja ili da to nazovemo velikodušno obecanje nove vlasti da će probati da ukine plaćanje.

Zato Novljani pamet u glavu i glasajte za Novsku listu kao jedinog našeg autenticnog zastupnika  sa perspektivom udruzivanja Boke. Tivat je na tom putu već uveliko odmakao.

/Nebojša Miki Božović/

Najčitanije