16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Ljiljanić: Ova godina rekordna za hotel Regent Porto Montenegro

Hotel Regent Porto Montenegro

Posjeta hotelu Regent Porto Montenegro bila je rekordna i premašila je očekivanja menadžmenta, kazala je PR hotela Elena Ljiljanić.

“Mi smo očekivali dobru sezonu i popunjenost hotela tokom sezona, ali je ona premašila naša očekivanja”, rekla je Ljiljanić.

Poslovna godina, kako je navela, premašila je njihove analize, što im daje osnov da vjeruju da će i u narednoj godini ostvariti dobar poslovni rezultat, prenosi agencija CGNews.

Hotel Regent-najbolji marina hotel – Elena Liljanić sa nagradom

“Mi smo već u fazi pripreme za predstojeću sezonu. Hotel svoju ponudu predstavlja na brojnim sajmovima širom svijeta. Na DWP sajmu za vjenčanja dobili smo priznanje za najbolju destinaciju za vjenčanja u jugoistočnoj Evropi.

Ponudu smo predstavili i na sajmu u Kanu kao i na brojnim virtuozo sajmovima” dodala je Ljiljanić.

Pored promotivnih, u toku su i aktivnosti na zapošljavanju novog osoblja u hotelu.

“Ovo je i otvoren poziv svima kojima je hotelijerstvo i turizam izbor zanimanja da iskoriste priliku i pridruže se timu hotela Regent” poručila je Ljiljanić.

Pandemija koronavirusa promijenila je način na koji gosti bukiraju i koncipiraju odmor. Shodno tome i hotelijeri su morali da se prilagode tome.

“Zabilježili smo veliki porast broja gostiju iz Regiona, kao i Ukrajine i Kazakstana, ali i sa tržišta Indije. Poljsko tržište vidimo kao tržište sa velikim potencijalom, kao i tržišta sa njemačkim govornim područjem”, dodala je Ljiljanić.

Ona je navela da ključnu ulogu u strukturi gostiju ipak ima avio-povezanost, ali da se raduju povratku američkog tržišta.

Izvor:CG News

Najčitanije