22 C
Kotor

Slušaj online radio

Lokalna uprava Tivta raspisala tendere vrijedne preko 600 hiljada eura

Tivat – mikophotography montenegro

Opština Tivat pred novogodišnje praznike raspisala je nekoliko tendera za nastavak radova na komunalnoj infrastrukturi u tom gradu. Najvrijedniji je tender za izbor izvođača radova na izgradnji novog multifunkcionalnog objekta na Seljanovu u kome lokalna uprava gradonačelnika Siniše Kusovca (DPS), namjerava da smjesti Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama, Crveni krst, Mjesnu zajednicu i Dnevni centar za stare.

Procijenjena vrijednost izgradnje objekt koji će se nalaziti na mjestu dosadašnje barake Crvenog krsta u Zagrebačkoj ulici, je 390.000 eura. Ponude zainteresovanih izvođača primaju se do 6.februara, a kompanija koja bude izabrana imaće rok od devet mjeseci od dana potpisivanja ugovora da sagradi novu višespratnicu.

Čišćenju podmorja gradske lučice Kalimanj

Raspisan je i 200 hiljada eura vrijedan tender za izbor izviđača radova na čišćenju podmorja gradske lučice Kalimanj. Izabrani izvođač imaće rok od mjesec dana od dana potpisivanja ugovora, da sa plovnim bagerom iz podmorja gradske marine ukloni oko 40.000 kubika mulja i nanosa zemlje i pijeska i na taj način produbi akvatorijum Kalimanja.

Kalimanj

Lokalna uprava ponovno je raspisala i ranije poništeni tender za nabavku i ugradnju konferencijske opreme u sali gradskog parlamenta, a ta javna nabavka procijenjene je vrijednosti 35.000 eura.

Opština planira da potroši i dodatnih 40 hiljada eura za radove na instalaciji novih poteza javne rasvjete u naseljima Markuševina, Seljanovo, Krašići, Radovići, Đuraševići, Kalimanj, Lepetane, Brda i Gradiošnica.

Najčitanije