7 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay donirala zaštitnu odjeću hitnoj u Tivtu

Donacija Luštica Bay – donacija – Hitna pomoć Tivat

Kompanija Luštica Development AD Tivat donirala je Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore zaštitnu odjeću za zaposlene u jedinici Zavoda u Tivtu. Dvadeset zaposlenih dobilo je kompletnu uniformu (po dvije majice, pantalone, dukserice i jaknu), u okviru donacije koja je vrijedna 2.592 eura. Direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore Vuk Niković zahvalio je kompaniji na donaciji.

“Zahvaljujemo što je Luštica Development, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala značaj naše javne zdravstvene ustanove i ulaganja u unapređenje pružanja hitne medicinske pomoći. Donacija je veoma značajna za naše medicinske timove u Tivtu”, saopštio je Niković.

Nabavka opreme za Zavod za hitnu medicinsku pomoć je nastavak partnerstva institucija javnog zdravstvenog sistema sa Lušticom Development.

“Najveći kapital zajednice je zdravlje svakog mještanina. Nakon što smo početkom godine formirali Službu za hitne intervencije sa medicinskim timom, za nas je veoma važan i nastavak ulaganja u zdravstveni sistem u vidu rekonstrukcije pedijatrijskog odjeljenja Doma zdravlja Tivat ali i u vidu nabavke opreme za medicinske timove u jedinici Zavoda hitne pomoći u Tivtu. Kao jedan od najvećih investitorskih projekata u Crnoj Gori, Luštica Development aktivno učestvuje u razvoju grada i njegovih institucija i službi”,  istakao je Marko Vukašević, rukovodilac sektora za odnose sa Vladom i lokalnom zajednicom u Luštici Development.

Najčitanije