20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay na sajmu u Dizeldorfu

Lustica-bay

Nakon učešća na nedavno održanom sajmu u Londonu, najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori, projekat izgradnje turističke destinacije Luštica Bay, biće predstavljen i ove godine na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu (The Boot Düsseldorf) u Njemačkoj. Na 49. izdanju sajma koji je počeo juče i traje do 28. januara, gotovo 1.900 izlagača iz više od 60 zemalja predstaviće interesantne inovacije i atraktivne proizvode u jahting industriji i pomorsku opremu.

Kompanija Luštica Development na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalne turističke destinacije sa dvije marine, i ove godine u Dizeldorfu predstaviće glavnu marinu u kompleksu čije otvaranje će uslijediti polovinom godine.

„Ovo je drugi put da učestvujemo na sajmu u Dizeldorfu, gdje smo uočili značajno interesovanje za Crnu Goru. Očekujemo da će ponuda Luštica Bay-a, zbog lokacije, cjenovne konkurentnosti i moderne infrastrukture, ponovo biti predmet velikog interesovanja posjetilaca renomiranog sajma. Dodatno očekujemo interesovanje, budući da će naša marina biti otvorena polovinom godine.- saopštio je juče Damir Moškov, iz marketinga Luštica Development.

Lustica-bay

Marina Luštica Bay sa 176 mjesta za brodove od šest do 35 metara dužine je dizajnirana da u stilu tradicionalnih crnogorskih naselja uz obalu bude centralna tačka u naselju u marini. Ovaj objekat nautičkog turizma i luka za međunarodni saobraćaj nudiće opcije za kratkoročni i dugoročni zakup vezova, a u ponudi će biti i sportski klub, 24-časovna podrška multilingvalnog tima, usluge popravke i održavanja, jaht klub i prostorije za posadu, 24-časovno obezbjeđenje i video nadzor, Wi-Fi internet pristup i neophodna vodovodna i infrastruktura za snabdijevanje električnom energijom.

Sajam u Dizeldorfu je najveći sajam brodova i vodenih sportova na svijetu i mjesto gdje se jahting industrija susreće u januaru svake godine. Uzbudljiv uvid u čitav svijet vodenog sporta tokom devetodnevne izložbe odvijaće se u 16 ​​različitih dvorana. Ova luksuzna revija neizostavna je u kalendaru kako najvećih svjetskih brendova u oblasti nautike, tako i nautičkih poznavalaca, medija i blogera. Kao vodeći svjetski sajam, šou u Dizeldorfu predstavlja platformu za prezentaciju noviteta u predstojećoj sezoni u jahtingu. Brojni proizvođači brodova, jahti i inovativnih proizvoda u oblasti vodenih sportova, te vlasnici marina organizuju premijere novih proizvoda i usluga upravo na ovom sajmu.

Lustica bay

Luštica Bay je najveći najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja na Mediteranu i biće otvoren za posjetioce tokom cijele godine. Projektom se predviđa izgradnja sedam hotela, dvije marine, više od 1000 stanova, preko 500 gradskih kuća i vila, šampionskog golf terena sa 18 rupa, komercijalno-administrativnog jezgra i ostalih neophodnih sadržaja.

Najčitanije