20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay Spektakl Svjetlosti: magična igra boja i oblika

Luštiica bay

Ovog ljeta turistički rizort Luštica Bay kod Tivta pokreće svjetlosni šou na otvorenom, nesvakidašnji događaj koji će biti jedna od glavnih atrakcija noćnog života na bokokotorskoj obali.

Svečano otvaranje „Luštica Bay Spektakla Svjetlosti“ zakazano je za subotu 7. avgust u 21 sat, uz dinamične svjetlosne i muzičke sesije koje se nastavljaju u 22 sata, dok vrhunac večeri predstavlja raskošan vatromet u 23 sata.

„Glavna pozornica će biti lukobrani i svjetionik Luštice Bay koji osvjetljavaju more i kopno, talase i nebo u vrelim ljetnim noćima, pružajući nezaboravan doživljaj svakom posjetiocu. Čarobna predstava kroz igru svjetlosti i lasera biće popraćena muzičkim kompozicijama, uz prisustvo animatora i bacača plamena koji će upotpuniti ugođaj“- saopšteno je iz kompanije Luštica Development koja razvija rizort Luštica By na obali zaliva Trašte u Krtolima kod Tivta.

Luštica Bay

Ovaj neobični svjetlosni šou prikazuje i osvijetljene brodiće kao umjetničke instalacije, kugle i raznovrsne iluminirane postavke i animatore. Izuzetan audio-vizuelni spektakl na otvorenom privući će pažnju svakog gosta, posjetioca i nautičara koji će baciti sidro u zalivu Trašte, donoseći nezaboravno iskustvo koje za mnoge može biti i jedan od najupečatljivijih momenat anjihovog boravka u Luštici Bay.

„Iz godine u godinu nastojimo da pružimo našim posjetiocima nova iskustva i atrakcije koje će ih podstaći da se uvijek vraćaju u Lušticu Bay kao oazu odmora u kojoj će svako pronaći kutak za sebe, tokom dana i večeri, kako na prekrasnim plažama, u nizu trgovina, barova i restorana, tako i na kulturno-umjetničkim susretima i atraktivnim dešavanjima poput naše autentične svjetlosne projekcije na otvorenom. U pitanju je prvi svjetlosni spektakl ove vrste u našem susjedstvu, koji pridodaje novi oblik zabave kao praznik za sva čula naših posjetilaca – nudimo novu priču i uspomene koje ćemo zajedno stvarati.”- istakle je tim povodom Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija u Luštici Development.

Pored svjetala i lasera, glavne zvijezde biće raznobojne instalacije osvijetljenih barki koje će plutati u Marini Luštica Bay, na ulazu u čuvenu pećinu. Posjetioci će takođe moći da kreiraju trajne uspomene pored osvijetljenih kugli i anđeoskih krila, koja će postati ukras Marine Luštica Bay, istovremeno pružajući priliku da se kreativni momenti ovjekovječe fotoaparatima i mobilnim telefonima. Nesvakidašnja  parada svjetlosnih talasa, boja i oblika u 3D formatu nastaviće se tokom večeri, u pojedinačnim segmentima lajt-šou predstave koji se održavaju u 21, 22 i 23 sata, uz odgovarajuće muzičke kompozicije i različite stilove, svakog utorka, četvrtka i subote, tokom cijelog mjeseca avgusta.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije