25.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Milatović na prijemu u Nadbiskupskoj palati: Ovakve svečanosti su važne da se podsjetimo bogatstva suživota, međuvjerskog sklada i tolerancije…

Jakov Milatović prijemu u Nadbiskupskoj palati

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović prisustvovao je prijemu u Nadbiskupskoj palati povodom obilježavanja katoličkog Božića.

“Upravo ovakve svečanosti su važne da se podsjetimo bogatstva suživota, međuvjerskog sklada i tolerancije koja postoji u našoj Crnoj Gori, i da dodatno učvrstimo i osnažimo međusobno povjerenje koje postoji i koje je vjekovima postojalo između različitih vjerskih zajednica u Crnoj Gori” – objavio je Milatović na mreži X.

Jakov Milatović prijemu u Nadbiskupskoj palati

“Simbolika današnjeg praznika nas podsjeća na trajne vrijednosti mira, sloge i međusobnog poštovanja, koje predstavljaju temelj zajedničke budućnosti svih nas.

Jakov Milatović prijemu u Nadbiskupskoj palati

Njegujući našu tradicionalnu bliskost, ističem važnost očuvanja međukonfesionalne i međuetničke harmonije kao najveće vrijednosti crnogoskog društva. Čestitam Božić svim građankama i građanima koji danas slave i želim dobro zdravlje, mir i svaku ličnu i porodičnu sreću”, poručuje predsjednik Milatović preko mreže X.

Najčitanije