17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Moderan duh starinskog stila

Kompanija „Nuka home Montenegro“ u Poslovnom centru Marinović Radanovići, specijalizovana je za prodaju hotelskog programa i tekstila za domaćinstvo, njeguje tradiciju dugu sedam decenija


Šta se dogodi kada uspješna preduzetnica iz Kotora na međunarodnom sajmu u Budvi prepozna vrhunsku posteljinu namijenjenu za hotele i apartmane?

I kvalitet i pristupačna cijena

Prvo opremi svoje apartmane, a onda direktno s proizvođačem dogovori saradnju kako bi ista posteljina bila dostupna i u Crnoj Gori.

Kvalitetan tekstil sa Bliskog Istoka – bilo da je od 100% pamuka, saten, damast, ili kombinacija 80% pamuk-20% poliester, zahvalan za sve koji ne vole peglanje… i sve to u kućnoj, ali i hotelskoj varijanti, satkano u gustoći 300 kako bi izdržalo pranje preko 1000 puta.

Kupac je uvijek u pravu, zato preduzetnica, Mirjana Petrović svoju saradnju temelji direktno sa  fabrikom koju vodi porodičnoj kompaniji „Nuka“, tradicije duge sedam decenija iz Kosovske Mitrovici.

Mirjana Petrović

Ovime je, osim redovnog programa svojim kupcima omogućila isti asortiman, ali prema posebno željenim dimenzijama i/ili s ugrađenim logom.

Na adresi Poslovnog centra Marinović u Radanovićima, „Nuka home Montenegro“ je izložba artikala za sve s osjećajem za lijepo, kao i za one sa iskustvom za kvalitet. I sve to po cijenama pristupačnim za kupca prosječne kupovne moći.

Oni skloniji “starinskom” dizajnu posteljine,  u poslovnom postoru u Radanovićima naići će na izložbu jastučnica kakve su u svečanim trenucima koristile naše bake, a tu su i perjani jastuci, što je danas rijetkost.

Nuka home kontakt

Za one koji žele više informacija, evo linka http://www.nukahome.me/, na kome će naći detalje o proizvodima. Instagram: nukahome.me

Najčitanije