16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Montenegro Airlines radi čarter letove iz Teherana

MA u Teheranu

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines (MA) danas je u Teheranu potpisao ugovor o uspostavljanju čarter saobraćaja iz glavnog grada Irana za Podgoricu sa turoperatorom Iran Negin Parvaz.

Ugovorom je predviđena realizacija serije čarter letova za period mart i april 2018. dok su aktivnosti u pravcu postizanja dogovora o nastavku saradnje za period od početka juna do kraja septembra  2018. godine u toku – saopšteno je iz MA.

Poslovna radionica u Teheranu, čiji je osnovni cilj  uspostavljanje kontakata  između crnogorskih i partnera iz Islamske Republike Iran, kao i pregovaranje o kupovini usluga i paket aranžmana, održana je juče  u organizaciji MA i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Tokom radionice predstavnici nacionalnog avio-prevoznika prisutnima su predstavili flotu i ponudu za ljetnju turističku sezonu 2018. godine, dok je učesnike ispred NTO CG pozdravila direktorica Željka Radak Kukavičić  koja ih je upoznala sa turističkom ponudom Crne Gore.     Radionici u Teheranu prisustvovali su predsatvnici vipe od 70 iranskih turoperatora sa kojima je delegacija iz Crne Gore održala i brojne bilateralne sastanke.

Izvor:S.L

Najčitanije