15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Mršić: Učiniću sve što je u mojoj moći da neki naš sledeći susret bude sa olimpijskom medaljom…

Petkovic i Mršić

Povodom sjanih igara i njegovog debija za vaterpolo reprezentaciju Crne Gore, predsjednik Skupštine Opštine Tivat dr Andrija Petković danas je upriličio prijem za mladog tivatskog vaterpolistu Marka Mršića.

„Želim da Vam se zahvalim što ste pokazali interesovanje za moje sportske rezultate i pozvali me da se vidimo. Ponosan sam što se moje višegodišnje odricanje i veliki rad pokazao plodonosnim i što se nalazim među igračima koji su kandidati za Olimpijske igre u Tokiju. Učiniću sve što je u mojoj moći da neki naš sledeći susret bude sa olimpijskom medaljom oko vrata“- rekao je Mršić.

Predsjednik SO Petković naglasio je da je svjestan koliko je u žestokoj konkurenciji i u uslovima u kojima u Tivtu ne postoji bazen, Marku Mršiću bio težak put da postane vaterpolo reprezentativac jedne svjetske sile u ovom sportu kakva je Crna Gora.

„Sigurno je da si ti u ovom trenutku primjer mnogim mladim Tivćanima, a sve okolnosti tvoj uspjeh čine još većim. Želim ti da u budućnosti budeš još ponosniji na svoje i sportske i životne rezultate i da dostojno, kao što si to i do sad radio,  reprezentuješ Crnu Goru, Boku i Tivat u danima koji dolaze. A ja se iskreno nadam i na Olimpijadi u Tokiju”- istakao je predsjednik tivatskog parlamenta Andrija Petković.

Izvor:S.L.

Najčitanije