24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Na 50. Kupu mimoze u jedrenju prva mjesta pripala kotorskom Lahoru (FOTO)

U organizaciji JK Jugole Grakalić, juče je u hercegnovskom dijelu zaliva održan jubilarni 50. Kup mimoze, u klasama ILCA 4 i optimist za djevojke i momke. Uz domaćine, na takmičenju su učestvovali i jedriličari Lahora iz Kotora i Delfina iz Tivta.

U klasi ILCA 4, pobjedničko postolje zauzeo je Marin Cizek, drugoplasirani je Aleksa Roganović, treće mjesto osvojio je Vanja Strahinja, četvro Iv Frolov, a svi su članovi JK Lahor.

U klasi optimist jedrilo je osam djevojaka, a prvo mjesto osvojila je Nika Živković (JK Lahor). Na drugoj poziciji je Valentina Đorđević (JK Jugole Grakalić), dok je trećeplasirana Tea Radimir (JK Lahor).

Od četvrtog do osmog mjesta: Julia Kabanova (JK Jugole Grakalić), Danica Milojković (JK Jugole grakalić), Ksenija Maslovarić (JK Jugole Grakalić), Sofia Belgaeva (JK Jugole Grakalić) i Jana Blagojević (JK Lahor).

50. Kup mimoze u jedrenju

U klasi optimist za momke starosti do 12 godina, među 14 učesnika najbolji je bio Nikola Matijević (JK Lahor), a odmah za njim, na drugom mjestu je Risto Milojević (JK Jugole Grakalić), dok je trećeplasirani Martin Krivokapić (JK Lahor).

50. Kup mimoze u jedrenju

Od četvrtog do 14. mjesta: Ljubiša Kalezić (JK Jugole Grakalić), Luka Klikovac (JK Delfin), Vasilij Asnin (JK Delfin), Balša Banićević (JK Lahor), Damir Đešević (JK Lahor), Artemi Naumov (JK Lahor), Paris German (JK Jugole Grakalić), Mihajlo Savić (JK Jugole Grakalić), Ilija Tabaković (JK Jugole Grakalić), Viktor Rebronja (JK Lahor), Andrija Vučić (JK Delfin).

Medalje i pehare najboljima uručili su četvrorostruki olimpijac Milivoj Dukić i predstavnik Sekretarijata za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju Đorđe Arnaut.

Najčitanije