14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Nekoliko jahti uplovilo u Porto Montenegro, očekuju dobru čarter sezonu

Kristina Škanata PR Porta Monetenegra

Porto Montenegro od početka globalne pandemije COVID – 19 poštuje i implementira sve odluke Vlade CG i Svjetske zdravstvene organizacije kada su u pitanu mjere zaštite i zaposlenih, građana i klijenata.

“Od početka ove globalne situacije mi smo kreirali koncept rada iz virtuelne kancelarije, gdje online opslužujemo sve naše klijente. Informišemo ih o svim novim situacijama u nautičkom naselju i marini Porto Montenegro, a sa druge strane, oragnizujemo različite online događaje. Od sesija, virtuelnih konferencija za kapetane brodova, fitnes sesija i drugih segmenata” – kazala je Kristina Škanata PR Porto Montenegra.

Porto Montenegro

-Marina Porto Montenegro dobila je sva institucionalna odobrenja od Vlade CG i nautičkih institucija za primanje brodova i vezivanje u našoj marini za jahte do 450 m.

Naravno, posade moraju da prođu sve karantinske procedure, od karantina od 14 dana do samoizolacija, ali marina Porto Montenegro tim je spreman, i preduzima sve mjere zaštite kako bi opslužio posadu na tom brodu. Naravno, uz socijalnu distancu i sve medicinske zahtjeve.

Takva je situacija i sa našim zakupcima, njih preko 60 butika, a od danas i ugostiteljskih objekata koji mogu da posluju, svi prate sve instrukcije nadležnih organa, kaže Škanata.

“Pratimo sve mjere i instrukcije Vlade CG i analiziramo globalnu situaciju, s obzirom na to da imamo puno klijenata koji dolaze sa različitih meridijana. U svakodnevnom kontaktu smo sa njima, oni jedva čekaju da dođu u Crnu Goru.

Smtramo da je Crna Gora ovog ljeta samo odložena destinacija ne nekih mjesec dva, nadamo se da će je biti, a sa druge strane to zavisi od mnogih drugih faktora, granica i avio saobraćaja, ali nadamo se, evo prvi vodeni saobraćaj svako smo uspostavili, imamo nekoliko jahti koje su uplovile u Porto Montenegro, i nadamo se dobroj čarter sezoni” – kazala je Škanata.

Najčitanije