15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Nova godina u Boki dočekana je na trgovima…

Za provod su bile zadužene većinom regionalne zvijezde, a na trgovima pored naših građana uživali su i brojni gosti.

Gradska riva Pine u Tivtu bila je puna publike koja je uživala je u koncertu Željka Joksimovića.

“Jedna fantastična atmosfera. Probili smo sva očekivanja jer smo negdje očekivali istu brojku kao i prošle godine, a mnogo više je ljudi. Još jednu, možda i bolju noć od ove, kako to zna da uradi svaka repriza, očekujemo sutra veče. Mi večeras slavimo i ispraćaj jedne odlične godine sa nadom za još bolju 2019. godinu a mislim da imamo sve potencijale i sva realna očekivanja da tako i bude”, kazala je direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić.

U prve minute Nove godine Kotorane i goste uveo je Damir Urban, nakon čega je okupljene do jutarnjih sati u dobrom raspoloženju držao bend M.O.R.T.

Budva je ove godine organizovala jubilarni 20. doček na trgu ispred Starog grada.

Ispraćaj stare u Budvi počeo je uz Jack Lupino and Leftovers, Aerodrom, a u prve minute Nove Godine Budvane i njihove goste uveo je Dino Merlin.

Novljane i njihove goste u Novu 2019. uvela je hitovovima beogradska rok grupa “Riblja čorba” i njihov frontmen Bora Đorđević.

Hit za hitom, antologijske numere  koje je nanizao popularni i neumorni  Bora Čorba, nakon odličnog nastupa predgrupe “Light under the black mountain”, pratila je publika  pjevajući i igrajući. Hladno vrijeme i vjetar nisu smetali za dobar provod.

Najčitanije