21 C
Kotor

Slušaj online radio

Novi ulaz u Cavtat s Jadranske magistrale

Cavtat raskrsnica
Novi ulaz u Cavtat s Jadranske magistrale na Zvekovici u utorak u poslijepodnevnim satima je pušten u promet, a načelnik Opštine Konavle Božo Lasić tom prilikom je poručio kako je zadovoljan te kako su Konavljani ovo čekali desetljećima.
– Novi ulaz u Cavtat pušten u promet u utorak u popodnevnim satima, nakon nešto više od godinu i po dana od početka radova. Uistinu Cavtat i Konavle su na ovaj projekt čekali desetljećima.
Mislim kako na Jadranu nije bilo neprimjerenijeg ulaza od ovoga kojeg smo imali, a radi se o ulazu u jedan od turističkih bisera Hrvatske. U realizaciji ovog projekta sudjelovale su Hrvatske i županijske ceste kao i Općina Konavle. U cijelosti su Hrvatske ceste financirale projekt i na tome smo im zahvalni. Prilikom gradnje bilo je različitih kritika i sugestija, npr. moglo je ovako ili onako. No kako su naši ljudi ‘treneri’ kada igra reprezentacija tako su i svi inženjeri u ovom digitalnom dobu. No, šalu na stranu, mislim da će se u dogledno vrijeme pokazati kako je novi ulaz u Cavtat dobro projektiran i izveden te da će smanjiti prometne gužve, posebice tijekom ljetnih mjeseci, te povećati sigurnost prometa što je najvažnije”, rekao je načelnik Lasić.

Najčitanije