9 C
Kotor

Slušaj online radio

Novljanima šampionski pehar i devet zlatnih medalja na Sajmu turizma u Novom Sadu

T

Foto TO HN

uristička organizacija Herceg Novi dobitnik je pehara 53. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, a hotelska i ugostiteljska punuda nagrađeni su sa devet zlatnih medalja za vrhunski kvalitet.

Nagrada Turističkoj organizaciji Herceg Novi dodjeljena je na Večeri šampiona Novosadskog sajma za kvalitet promotivne aktivnosti i doprinos razvoju turizma.

Velike zlatne medalje za vrhunski kvalitet pripale su NVO Maškare za organizaciju manifestacije Karotrc u okviru Praznika mimoze, farmi maslina Moric za agroturizam i grupne obilaske farme, vinariji Kastel Savina za organizaciju primorske vinarije i Gradskoj kafani za vrhunski kvalitet usluge.

rke-Karića Karotrc 2022. – foto Medabiro
Gazdinstvo Stanovčić dobitnik je zlatne medalje za originalnost stare kužine ovog domaćinstva, za visok kvalitet superior soba zlatnom medaljom je nagrađen hotel Lajthaus, isto odličje zaslužilo je i domaćinstvo Radman za visok kvalitet ponude.
Najsjajnijim odličjem okićena je i konoba Feral za visok kvalitet usluge, a zlatnu medalju osvojio je i DMP soap za kolekciju gastro suvenira kao dijela turističke ponude.
Iz TO Herceg Novi podsjećaju da su i na prethodnom 52. sajmu 2019. godine u Novom Sadu, Novljani su bili uspješni, a pehar šampiona tada je osvojila Opština Herceg Novi, dok su gradski festivali i ponuda nagrađeni sa osam zlatnih medalja.

Najčitanije