7.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Novogodišnji bazar u sklopu manifestacije “Od Božića do Božića”

Kotor - Dječija Nova godina
Kotor – foto Boka News

U sklopu manifestacije  “Od Božića do Božića” u Kotoru će biti organizovan Novogodišnji bazar u trajanju od osam dana, počevši 24. decembra zatim od 26. do 30 decembra, 2. januara,  6. januara i 8. januara 2017. ispred glavnih gradskih vrata, na kotorskoj rivi.

Bazar je planiran na način da prati manifestacije koje će biti organizovane i u večernjim satima na različitim lokacijama Grada.

Novogodišnji bazar će biti organizovan u periodu od 10 -15 sati i ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane, koji se bave ručnim radom, pravljenjem domaćih proizvoda, novogodišnjih dekoracija, da se prijave pozivom na broj 069/282-705 ili prijave mogu popuniti u prostorijama Turističke Organizacije Kotor u periodu od 8-15 sati poručuju iz NVU „Karampana“

Kotor - Dječija Nova godina
Kotor – Dječija Nova godina

Rok za prijavu je 21.decembar do 15 sati, a organizatori zadržavaju pravo promijene datuma usljed nepovoljnih vremenskih uslova.

Dječija Nova godina Kotor
Dječija Nova godina Kotor

Svi kandidati biće obaviješteni o učešću, a obzirom da je cjelokupni projekat “Od Božića do Božića” zamišljen kao ideja da se osim upriličenja ugodjaja posjetiocima i pomogne humanitarnim akcijama, učešće na sajmu koštaće 10 eura i sav prikupljeni novac namjenjen je OŠ Njegoš.

 

Najčitanije