23.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Obustava saobraćaja zbog trke Kotor-Trojica

Trojica – kotor
Na regionalnom putu R-1 dionica Kotor-Trojica saobraćaj će biti obustavlje za sve vrste vozila od 8.30 do 17 sati zbog održavanja brdske auto trke, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, na dionici Brajići-Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Cetinje-Njeguši saobraćaj će biti obustavljen od 14 do 19 sati.

Na putu Krstac-Lovćen-Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Do završetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu na ukrštanju dionica Kamenari – Kotor i starog puta Risan – Grahovo, promijenjen je režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Petrovići-Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.

Zbog izvođenja asfaltskih radova u okviru rekonstrukcije puta Crkvice-Vrulja odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila od devet sati do 12 sati i od 13 sati do 17 sati.

Na magistralnom putu Ulcinj-Krute saobraćaj je zbog minerskih radova prekinut za sve vrste vozila.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac-Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik autoputa Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Petrovac-Bar-Ulcinj, zbog sanacije puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do završetka rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na rijeci Zeti u Danilovgradu saobraćaj će preko mosta biti privremeno obustavljen.

Saobraćaće se preko preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj biće preusmjeren alternativnim saobraćajnicima Podgorica-Spuž (starim putem preko Martinića), Danilovgrad-Bogetići i ostalim putevima.

Najčitanije