16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Održano treće ovosezonsko golf takmičenje

Bosiljka Suvacki je najbolja golferka na trećem golf takmičenju koje je minulog vikenda održano na Luštica Bay golf vježbalištu u istoimenom kompleksu koji se gradi nadomak Tivta.

„Suvacki je nagrađena vaučerom „Henri Lloyd” u vrijednosti 50 eura. Najbolji golfer je Dragiša Živadinović koji je dobio sat „Garmin Vivofit“ za praćenje dnevnih aktivnosti, drugoplasirani je Saša Ilić, dok je treće mjesto zauzeo Sajmon Kori Vajt. Oni su nagrađeni krstarenjem po Bokokotorskom zalivu, odnosno sa dva besplatna časa sa profesionalnim instruktorom golfa.”- rekao je Damir Moškov, iz marketinga kompanije “Luštica Development”.

Zbog velikog interesovanja, na golf vježbalištu će u petak, 4. septembra biti održano još jedno, četvrto po redu golf takmičenje u ovoj sezoni.

Sa takmicenja
Sa takmicenja

Luštica Bay golf vježbalište, otvoreno prije tri godine, biće dio prvog profesionalnog šampionskog golf terena sa 18 rupa koji će se prostirati na više od 800 hiljada metara kvadratnih a čiji završetak je planiran do kraja 2017. godine. Dizajn terena potpisaće čuveni golf igrač Geri Plejer , a jedinstvenost terena ogleda se u njegovoj poziciji koja pri svakom zamahu golferskim štapom, omogućava uživanje u pogledu na tivatski zaliv, planine i otvoreno more.

Golf vježbalište Luštice Bay-a je već tradicionalno domaćin besplatne škole golfa za djecu koja se održava ponedeljkom i četvrtkom od 18 do 20 časova, i za odrasle utorkom i petkom u istom terminu. U istim terminima moguće je pohađati i časove iz streličarstva za djecu i odrasle. S obzirom da se Luštica Bay fokusira na aktivan i zdrav način života, ove godine su u ponudi i časovi jedrenja za djecu, odrasle i porodice, kao i obučavanje u veslanju na dasci.

Izvor:S. L.

Najčitanije