8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Oko 400 mališana učestvovalo na “Trotinetijadi“ u Igalu

Trotinetijada – Igalo

Oko 400 naših malih sugrađana uzrasta od 2 do 5 godina učestvovalo je na prvoj dječijoj “Trotinetijadi“, u organizaciji JPU „Naša radost“ Herceg Novi, u okviru sportskog programa povodom 28. oktobra, Dana opštine Herceg Novi.

Vaspitne jedinice Igalo, Topla, Savina i Bijela, drugari iz vrtića „Svetionik“ iz Bara, 33 vaspitačice i brojni roditelji i posjetioci obilježili su jutro u Igalu sjajnom atmosferom i veseljem.

Zaposleni u novskom vrtiću, na čelu sa direktoricom Tamarom Živanović, pokazali su i ovog puta da se saradnjom vaspitno-obrazovnih ustanova, lokalne uprave i gradskih institucija, dobrom voljom i kreativnošću mogu napraviti dobre stvari sa još boljim rezultatima.

Trotinetijada – Igalo

„Trotinetijadu“ je zvanično otvorila Olga Pejović ispred Sekretarijta za kulturu i obrazovanje, a podršku organizaciji ovog događaja dali su i Turistička organizacija Herceg Novi, Centar bezbjednosti Herceg Novi i Savjet roditelja JPU „Naša radost“.

„Trotinetijada“ je bila ne samo zabavnog, već i edukativnog karaktera, pa su predstavnici saobraćajne policije CB Herceg Novi: Nataša Vuković, Danica Pandurević, Đerko Prebiračević i Miodrag Milović mališanima održali predavanje o bezbjednosti u saobraćaju.

Najčitanije