16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Opština Herceg Novi: Sredstva od dočeka Nove godine preusmjerena na pomoć socijalno ugroženom stanovništvu

H Novi
Herceg Novi – foto Boka News

Rukovodstvo Opštine Herceg Novi donijelo je odluku da finansijska sredstva namijenjena organizaciji dočeka Nove godine preusmjeri na pomoć socijalno ugroženom stanovništvu.

Takođe, upućen je i zahtjev svim privrednicima Herceg Novog kako bi podržali akciju nabavke poklon-paketa hrane u vidu osnovnih životnih namirnica za porodice u teškoj materijalnoj situaciji. Cilj je obezbijediti sredstva za pomoć između 300 i 400 porodica u našem gradu, te da im na ovaj način poželimo zdravu, uspješnu i bolju Novu godinu.

Privrednici koji žele pomoći da našim sugrađanima obezbijedimo poklon-pakete hrane mogu izvršiti uplatu na žiro račun br.: 530-20200-38 kod NLB banke (svrha uplate: donacija za socijalno ugrožene). Za donacije u hrani, osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu kontakt tel: 069 499 817.

Opština Herceg Novi i ove godine nastavlja sa dobro praksom – u ponedjeljak 20. decembra će oko 2000 poklon paketića biti podijeljeno učenicima osnovnih i srednje škole i organizacijama koje vode brigu o djeci sa posebnim potrebama.

Najčitanije