17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Opština Tivat nabavlja stambene kontejnere za Službu zaštite i spašavanja, koju planira preseliti na…

Vatrogasci Tivat

Opština Tivat raspisala je tender za nabavku stambenih kontejnera za potrebe Službe zaštite i spašavanja, procijenjene vrijednosti 20.000 eura sa PDV-om.

Nabavljaju se ukupno dva modula koje čine po dva spojena kontejnera, od kojih je jedan modul opremljen i sa sanitarnim čvorom. Dimenzije modula su 6 sa 4,80 metara, a obaveza isporučioca je da ih montira i poveže na instalacije elektro, vodovodne i kanalizacione instalacije koje je će prethodno obezbjediti Opština kao naručilac, u krugu bivšeg vojnog objekta Opatovo gdje će se uskoro privremeno preseliti Slušba zaštite i spašavanja Tivta. Odabrani isporulilac ima rok od 20 dana od dana potpisivanja ugovora, da isporuči i montira kontejnere na Opatovu.

SZS inače, trenutno takođe kao privremeni smještaj, koristi prostorije starog hotela „Tivat“ na Seljanovu odakle se mora ubrzo iseliti jer vlasnik tog objekta i okolnog placa, firma ALK Montenegro kreće u rušenje hotela „Tivat“ radi izgradnje novog velikog luksuznog turističko-stambenog kompleksa na toj lokaciji.

Izvor:S.L.

Najčitanije