15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Otvoren nogometni kamp NK Dinamo u Tivtu

Na pomoćnom terenu FK „Arsenal“ iz Tivata u utorak je otvoren nogometni kamp NK „Dinamo“ iz Zagreba. Na kampu učestvuje 127 djece iz Crne Gore sa kojima će raditi Dinamovi treneri Ante Bašić  Marko Cindrić, Mateo Žugić  kao i fudbalski treneri iz Crne Gore.

Kamp će trajati do nedjelje 26. juna, a kako je kazano dvojica najboljih dječaka ići će u Dinamo na probu.

Na svečanom otvaranju govorili su predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović, predsjednik FK Arsenal Dejan Kandić i idejni tvorac kampa Igor Radošević.

“Dobro došli u Tivat, lijepo vas je vidjeti ovako zajedno. Djeca iz raznih crnogorskih gradova na našem stadionu. A škola fudbala Dinama je jedna od najboljih u regionu. Imali smo prošle godine školu fudbala španske Valensije, sada Dinama početkom avgusta i Real Madrida. Tivat postaje značajno mjesto u fudbalu u regionu. Nadam se da među ovim mališanima leže neki novi Kranjčari i Zajeci. Osjećajte se lijepo u našem gradu” – poručio je predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović.

Tivat je pokazao da je fudbalski centar Crne Gore. Ostvario se moj san da dovedem Dinamo u Tivat, kazao je idejni tvorac i organizator kampa Igor Radošević.

Kamp NK Dinamo u Tivtu – Igor Radošević

“Hvala FK Arsenal, hvala Opštini Tivat i predsjedniku opštine Željku Komnenoviću i sekretarki Borki Mršulji koji su nam dali vjetar u leđa. Hvala Antoši Golubu koji je Školu fudbala podigao na viši nivo i Božidaru Tujkoviću direktoru mlađih selekcija FK Arsenala” – poručio je Radošević.

“Srećni smo da je Dinamo iz Zagreba došao u Tivat. Srećni smo što naša djeca mogu da pokažu talenat pred stručnjacima iz zagrebačkog kluba. Želimo da se i naša djeca oprobaju u Dinamu. Nadam se da ćete uživati u Tivtu. Kad se završi kamp, slijedi fudbalski kamp Real Madrida koji će trajati četiri nedjelje u avgustu. Nadam se i drugim vidovima saradnje FK Arsenal i NK Dinamo” – kazao je Dejan Kandić.

Najčitanije