17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Pariški tenor Stéphane Sénéchal ponovno bodri sugrađane pjevajući s prozora

Pariz- Izvor: REUTERS/Christian Hartmannariz

Pariški operni pjevač Stéphane Sénéchal, koji je u martu za vrijeme prvog zatvaranja svake večeri u 19 sati s prozora stana izvodio klasične napjeve za susjede, ni u drugoj karanteni koja je upravo na snazi u glavnome francuskom gradu ne želi biti besposlen.

Ponedjeljkom i petkom u 19 sati Stephane (43) otvara prozor i izvodi pjesmu.

O pariškom su se tenoru svjetski mediji raspisali u ožujku kada je 56 dana zaredom pjevao u 19 sati sa svojega prozora, mahom za starije susjede, piše list Le Parisien.

Tada je ispripovijedao da je razmišljao na koji bi ih način mogao razonoditi i skratiti im teške dane pod mjerama ograničenog kretanja.

“Nisam liječnik, nisam heroj, nisam član bolničkog osoblja. Jedino što znam je pjevati i donijeti ljudima malo radosti”, rekao je za Reuters TV u martu.

U petak je Stéphane otpjevao pjesmu “Can You Feel The Love Tonignt” sa soundtracka animiranog filma “Kralj lavova” koju je skladao Elton John.

“Ovu pjesmu posvećujem svim medicinskim sestrama i znanstvenicima. Oni su naši kraljevi i moramo ih poduprijeti da bismo zaustavili širenje virusa”, kazao je umjetnik na kraju svog nastupa s pariškog prozora.

Izvor:Hina

Najčitanije