5 C
Kotor

Slušaj online radio

Petković primio državne šampione u bućanju

Petković sa državnim šampionima u bućanju

Predsjednik SO Tivat dr Andrija Petković ugostio je delegaciju BK „Palma“ u kojoj su bili Niko i Dejan Stjepčević i Saša Marković. Razlog prijema su sjajni ovosezonski rezultati. Naime, sve tri ekipe BK „Palma“ osvojile su prva mjesta u svojim ligama, što je rezultat koji, u dugoj istoriji bućanja, još nije zabilježen na ovim prostorima.

„Čestitam vam na izvanrednim rezultatima. Posebno što dolaze u sportu za koji nas Tivćane vežu posebne emocije. Takođe, sjajno je što su ovi vaši sportski podvizi došli uoči godine u kojoj slavite 50 godina postojanja i godine u kojoj ćete biti domaćini bućarske Olimpijade. Mi u Opštini Tivat, potrudićemo se da i jubilej i Olimpijada budu ispraćeni onako kako treba. Još jednom vam od srca čestitam na vrhunskim rezultatima“, rekao je dr Andrija Petković.

Bućari su zahvalili predsjedniku na prijemu i izrazili nadu da će njihovi rezultati biti popraćeni kako su na terenu zaslužili. Oni su takođe upoznali predsjednika SO sa planovima proslave 50-ogodišnjice i načina organizacije i Olimpijade, ali i evropskih izazova koje Tivćane očekuju nakon osvajanja titule u nikad jačoj crnogorskoj ligi.

Najčitanije