18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Petrovac – Pašticada fest

Pašticada
Pašticada
U Petrovcu će se danas održati tradicionalna manifestacija Pašticada fest od 18 sati.
Pašticada fest predstavlja cjelodnevnu manifestaciju koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dječiji dio programa. Kada su manifestacije ovog tipa u pitanju, trudimo se da izađemo u susret različitim ukusima, interesovanjima i uzrastu i napravimo događaj koji će okupiti veliki broj mještana i turista svih generacija. Cilj nam je svakako promovisanje naše kuhinje, kao veoma važnog dijela turističke ponude budvanske rivijere, kao i da se kvalitetnim programom privuče što veći broj posjetilaca i da mjesec jun u Petrovcu učinimo turistima još ljepšim, poručuju iz TO Budva.
I ove godine smo se potrudili da pravim izborom izvođača obezbijedimo zainteresovanost javnosti za dešavanja na budvanskoj rivijeri, pa će nakon završenog dnevnog dijela programa, u večernjim časovima nastupiti Jelena Rozga.
Pašticada
Pašticada

Program:

18.00h – defile Gradske muzike Budve sa budvanskim mažoretkama;

18.30h – defile norveške muzičke škole duž šetališta;

19.00h-priprema i degustacija pašticade na štandu Udruženja šefova kuhinja Crne Gore i degustacija lokalnih poslastica kao i vina lokalnih proizvođača na štandu “Slatki & vinski kutak”;

Program na glavnoj bini:

19.00h – dječiji program –Šanta Panta i animatori (klovnovi);

20.30h – koncert benda “Cuba”;

22.00h – koncert Jelena Rozga.

* Vatromet

 

 

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije