24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Plesno veče na Muljanskoj rivi – donatorsko veče za spomen ploču slavnom Andriji Mauroviću

Muo

Mjesna zajednica Muo i NVO “Naša akcija” organizuju četvrto po redu humanitarno plesno veče na Muljanskoj rivi. Manifestacija će biti održana u utorak 28.avgusta sa početkom u 20 sati.

“Prikupljene donacije ove godine će biti usmjerene za izradu spomen ploče slavnom Muljaninu Andriji Mauroviću (Muo, 29. marta, 1901. – Zagreb, 2. septembra 1981.), crtač stripova” – poručuju organizatori.

Organizatori podsjećaju da je prethodnih godina ova manifestacija podržala projekat male biblioteke na otvorenom, prikupljene su donacije za socijalno ugrožene porodice u našoj zajednici kao i donacije za Zajednicu Italijana Crne Gore – kada su sredstva usmjerena stanovništvu u Italiji koje je ugroženo usljed zemljotresa.

Aktivnost se realizuje kroz projekat “Edukacijom i aktivizmom za ljepši grad i bolju budućnost” čiji je pokrovitelj Opština Kotor.

” Uz ples, tanjir paste, vino i dobro druženje, dođite da uživate u nastupu Gradske muzike. Zatim će vas zabaviti ansambl Toć, a potom i omladina i to zumba i salsa plesom. U gastronomskoj ponudi je pasta sa plodovima mora po cijeni od dva eura kao i domaće vino. Dođite, podržite i uživajte u divnoj noći pod zvijezdama i darovanju, druženju i plesu. Sve generacije su dobrodošle” – kaže se u pozivu organizatora.

Najčitanije