30.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro Gastro Weekend od 17. do 20. avgusta

Gastro vikend

Treći po redu Porto Montenegro Gastro Weekend će biti održan od 17. do 20. avgusta, na lokaciji Sinhro u Porto Montenegru.

Jedinstveni festival hrane i pića u Crnoj Gori, i ove godine će imati bogatu gastro ponudu, te organizovanu zabavu za najmlađe, što ga čini savršenom manifestacijom za porodice.

Ponuda hrane na festivalu će prevazići prošlogodišnju i po broju izlagača i po raznovrsnosti ponude. Sve popularnija u Crnoj Gori, na meniju će se naći azijska kuhinja, a biće i najpopularnije jelo svih festivala, veličanstveni burger, te mnogima omiljena, pizza. Prošetaćemo se i kroz najrazličitije kuhinje svijeta, indijsku, meksičku, američku.

Gastro vikend

Iako je hrana u centru pažnje, pravi hedonisti znaju da je dobar zalogaj najljepše upariti sa čašicom omiljenog pića. Bilo da su gosti ljubitelji vina ili piva, te koktela ili čistih spirita, Gastro Festival ima odgovor za sve.

Svaki porodični događaj mora imati i kutak za najmlađe, tako festival ima zonu za djecu gdje naši animatori zabavljaju najmlađe hedoniste i posjetioce festivala, dok roditelji bezbrižno obilaze štandove i degustiraju najraznovrsniju ponudu hrane i pića u Tivtu!

Najčitanije