20 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro – Najbolja luksuzna marina u 2020. godini

The Luxury Network nagrada

Marina i nautički centar Porto Montenegro iz Tivta dobitnik je nagrade za “Najbolju luksuznu marinu u 2020. godini”, od strane globalne biznis platforme i asocijacije The Luxury Network.

Nagrada je dodijeljena na svečanoj ceremoniji u Dohi, a uručena je menadžerki za organizaciju događaja u Porto Montenegru Aniti Deković Moškov.

“The Luxury Network, prepoznaje Porto Montenegro  kao vodeću luksuznu marinu na Mediteranu i svjetsku lifestyle destinaciju – shodno tome, bila je laka odluka da priznanje ode baš u njihove ruke. Poslovna mreža The Luxury Network je sada prisutna na Jadranu, i cilj nam je da u budućnosti realizujemo mnoga regionalna partnerstva i valorizujemo ih na našoj globalnoj biznis platformi. Velike potencijalne ima ova regija.“- istakao je izvršni direktor The Luxury Network-a Fares Ghattas.

Porto Montenegro

Od 2007. godine, The Luxury Network sarađuje sa najvećim vodećim brendovima u Aziji, Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi. Nagrade luksuzne mreže dodjeljuju  ključni stručnjaci u različitim industrijama, a misija projekta je da dobro etablirane kompanije i brendovi se umreže sa novim tržištima i dobiju nove poslovni prilike na globalnom nivou.

Najčitanije