22.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro organizuje zimske igre za članove posada

Winter Games PM

Porto Montenegro zimske igre za članove posada 2020, atraktivno osmišljen sportsko-zabavni događaj organizovaće se u dvije edicije: u Kolašinu od 7. do 9. februara, i u Porto Montenegru od 27. do 29. marta. Događaj je namijenjen svim  članova posade marine Porto Montenegro, ali i ostalih marina na Jadranu i Mediteranu.

Sportske igre i aktivnosti na planini među kojima su skijanje i bordovanje, vožnja biciklima na snijegu, osmišljenje igre poput „veliko stopalo“ u kojem se timski takmiči na drvenim skijama, itd, samo su neki od sadržaja ovog turnira, a svi učesnici uživaće u sjajnom gastro iskustvu na planini, žurci na stazi Ski centar 1650, itd. Agenda za Zimske igre na obali Porto Montenegra su malo drugačije, i fokusirane su na jedrenje i dekatlon, među kojima su i streličarstvo, mini golf, odbojka, itd…

Porto Montenegro je oduvijek usmjeren na kvalitetnu uslugu i dinamičan kalendar aktivnosti za kapetana i članove posade naše marine – tokom godina unaprijedili smo naš program Kluba posade, od licenciranih kurseva za nautički industriju akademije Warsash Superyacht, do zabavnih ljetnjih roštilja petkom popodne, zimskih ski vikenda i Zimskih igara. Ove igre su zimski bijeg za posadu sa bilo kojeg mjesta na Mediteranu. Igre pružaju učesnici priliku da dožive tri uzbudljiva dana u zadivljujućim crnogorskim planinama i / ili na obali, gdje mogu svoje sportske sposobnosti donijeti testiranju u odnosu na ostale natjecateljske ekipe, istakao je direktor marine Porto Montenegro Tony Browne.

Pripremite se za atmosferu zdrave konkurencije, team buildinga, zabavnih zabava i nevjerojatne crnogorske hrane. To definitivno doživljavamo kao uzbudljiv događaj zimskog kalendara koji je u potpunosti jedinstven u marina industriji za sve članove posade, ali i naše prijatelje iz okruženja, crnogorsku javnost! I ne zaboravite atraktivne nagrade, dodao je Browne.

Patricipacija po osobi, za jednu ediciju, iznosi 100€ za cjelokupan vikend u koji je uključen i smještaj, hrana, sportska oprema, instruktori i ski pass. Fond za nagrade iznosi 5.000 eura.

Najčitanije