25.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na sajmovima nautike, Monako, Southempton…

Porto Montenegro - marina
Porto Montenegro – marina

Nakon druge ekskluzivne nautičke edicije MYBA Pop-Up Superyacht Show-a čiji su bili domaćini, predstavnici Porto Montenegra kreću sa sajamskih nastupima po ostalim evropskim jahting prestonicama poput Monaka i Southempton-a, koji su idealno mjesto B2B susreta svih subjekata u jahting industriji i usluzi.

Kako se ljetnji mjeseci bliže kraju, ljubitelji svijeta nautike migriraju baš tamo, na vodeće sajmove –  od 16. do 25. septembra na Southampton Sajmu nautike, i njegovoj 48. ediciji koja uživa povjerenje vodeće nautičke klijentele, i sajmu u Monaku koji je zakazan za 28. septembar i trajace do 1. oktobra.

Tokom 10 dana manifestacije, 48. izdanja PSP Southampton Boat Show-a posjetioci će imali priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije. Sajam nautike u Sautemptonu predstavlja najveći nautički šou u Evropi, a održava se svakog septembra od 1969. godine u Mejflauer Park-u.

MYS – Monaco Yacht Show okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila. Ove godine biće predstavljeno 500 jahting kompanija, kao i 150 superjahti.

Waves
Škola Waves

Svi strastveni jedriličari i nautičari očarani su našom marinom za superjahte u najljepšem zalivu Boke Kotorske. Porto Montenegro se predstavlja kao nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora vezanih za vodu, jedriličarske pakete i organizaciju regati. Veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini i Crnu Goru kao već prepoznatljivu jahting destinaciju na evropskom tržištu, istakao je generalni menadžer PMYC-a Billy Canellas.

Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje parira najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, jugu Italije.

Najčitanije