23.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro – zimske igre za članove posade 2020.

Wintergames

Druga edicija Porto Montenegro zimskih igara za članove posade, atraktivno osmišljenog sportsko-zabavnog događaja biće organizovan od 7. do 9. februara u Kolašinu. Događaj je namijenjen svim članova posade marine Porto Montenegro, ali i ostalih marina na Jadranu i Mediteranu.

„Sportske igre i aktivnosti na planini među kojima su skijanje i bordovanje, vožnja biciklima na snijegu, timske igre poput „veliko stopalo“ u kojem se timski takmiči na drvenim skijama, itd, samo su neki od sadržaja ovog turnira, a svi učesnici uživaće u sjajnom gastro iskustvu na planini, žurci na stazi Ski centar 1600, itd. Kao sponzori ovog događaja tu su prepoznatljivi Red Bull brend kao i ACREW, internacionalna jahting organizacija.“- saopšteno je juče iz Porto Montenegra.

„Zimske igre za članove posade“ kakoje istaknuto,  afirmišu atmosferu zdrave konkurencije, team buildinga, zabave i nevjerovatne crnogorske hrane.

„Ovaj koncept događaja je nešto potpuno novo kad je u pitanju jahting industrija na Jadranu, a za nas je jedan od uzbudljivijih datuma zimskog kalendara.“- istakla je Marina marketing menadžerka Porto Montenegra, Jovana Živković.

Fond za nagrade ova manifestacije iznosi 3.000 eura.

Izvor:S.L

Najčitanije