24 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto – Sajam nautike za superjahte za kraj ljetnje sezone

Porto Montenegro - Foto Boka News
Porto Montenegro – Foto Boka News

Porto Montenegro i prestižna globalna jahting asocijacija MYBA (Asocijacija jaht brokera sa Mediterana) za kraj ljetnje sezone zvanično najavljuju uzbudljivu nautičku manifestaciju – sajam nautike za superjahte MYBA Pop-Up Superyacht Show. Sajam će biti održan od 3. do 5. septembra u Porto Montenegru.

Tokom posljednjih godina marina Porto Montenegro je postala vodeća matična luka za superjahte i najluksuznije nautičko naselje na Mediteranu, te je, prema mišljenju organizatora atraktivna kao “nautička pozornica“ za prvi događaj ovakve vrste u regionu, gdje će se sresti MYBA jahting brokeri, zastupnici i predstavnici najveće jahting industrije i predstaviti svoje proizvode i usluge iz jahting industrije.

Svi sadržaji i nivo usluge u marini za superjahte Porto Montenegro, i povoljnosti koje ona nudi, stimulacija su za vlasnike brodova i jahti da odaberu Porto Montenegro kao destinaciju za matičnu luku. Ovo je odlična prilika za MYBA Pop-Up šou bude organizovan baš u Porto Montenegru. Za sada ćemo program manifestacije čuvati kao ekskluzivu za sami početak njenog održavanja, ali budite uvjereni da će društveni događaji i prezentacije koje ćemo organizovati, umrežiti sve naše potencijalne klijente, brokere i predstavnike jahting institucija, istakla je predsjednica MYBA jahting asocijacije Fiona Maureso.

Zadovoljstvo nam je što sarađujemo sa predstavnicima MYBA-e i što ćemo biti domaćini ovom prestižnom konceptualnom jahting događaju. To će biti izvrsna prilika da njihovim kontaktima prezentujemo nautičku uslugu našeg projekta, ljepote Bokokotorskog zaliva i pomorske istorije, kao i turističke resurse Crne Gore kao eksluzivne destinacije, komentariše izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas Oliver Corlette.

Najčitanije