11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi – Amira Medunjanin: Ovo su definitivno trenuci koji se ne zaboravljaju

Koncert – Amira – foto Mediabiro

Za Portonovi rizort, praznična zimska sezona bila je izuzetno uspješna. Veliki broj posjeta, milionski pregledi na internetu, Praznični bazar sa mnogobrojnim poslasticama, uz organizaciju velikih koncerata i nesvakidašnji Light, Laser & Music Show u kome su posjetioci uživali pet dana, privukle su više hiljada posjetilaca. Praznične čarolije nastavile su se i sinoć, koncertom Amire Medunjanin, na radost mnogobrojne publike i ljubitelja sevdaha i džeza.

Komentarišući posjećenost rizorta, direktorice marketinga i komunikacija Portonovi rizorta, Adriana Husić, istakla je da bilježe i veliku posjećenost turista iz inostranstva upravo zbog programa koji je bio pripremljen, kao i dekoracije koja krasi Portonovi.

“Praznična sezona simbolično je otvorena koncertom grupe Perper, završavamo je koncertima Amire Medunjanin i Petra Graša 7.januara, što je na neki način i kraj ovog dijela sezone, dok je Herceg Novi poznat po prazniku Mimoze, tako da se praznovanje nastavlja u istom duhu”, poručila je ona.

“Oduševljena sam energijom i reakcijom publike, ove trenutke u Portonovom definitivno nikada neću zaboraviti”, kazala je bosanska kantautorka, Amira Medunjanin nakon koncerta.

Koncert – Amira – foto Mediabiro

Ona je istakla da ljubav prema tradiconalnoj sevdah muzici gaji još od malih nogu, te da je džez njena druga ljubav, koju je vremenom uvrstila u svoj repertoar. Poručila je da svima želi dosta ljubavi i zdravlja u narednoj godini, napominjući da je to jedina bitna stvar u životu.

Podsjetimo, praznični program koji je počeo paljenjem najveće jelke u Crnoj Gori počeo je 3.decembra, a završava se 7.januara koncertom Petra Graša odnosno zatvaranjem Portonovi prazničnog bazara sjutradan.

Najčitanije